LYST TIL Å SPILLE I KORPS?

LYST TIL Å SPILLE I KORPS?

Publisert av Marie Richter den 08.04.18. Oppdatert 15.05.19.

Først vil korpset spille litt. Etterpå blir det mulighet for å prøve instrumentene og melde seg som aspirant. Vi vil informere litt om hva det vil si å spille i korps, og det vil også være noen tilstede både fra korpset og kulturskolen som kan svare på eventuelle spørsmål.

Når du begynner i korps blir du først aspirant. Du får låne instrument, noter og notestativ, og lærer å spille sammen med de andre i aspirantkorpset. I tillegg til å øve samspill i korpset trenger du individuell opplæring på instrumentet gjennom kulturskolen. Her finner du påmeldingsskjema til kulturskolen. Fra første stund får du være med på konserter, seminarer og turer i regi av korpset. Aspiranttida er på ett år før du blir med i juniorkorpset i to år. Så etter tre år er du klar for å begynne i hovedkorpset.

Orkdal skolekorps har et veldig godt miljø både blant barn og voksn, og har flere sosiale arrangement gjennom året. Det kan nevnes korpstur, enten innenlands eller utenlands, halloweenfest, bowlingkveld og mye mer!

Har du ikke mulighet til å komme den 22. mai men vil begynne i korpset? Send innmeldingsskjema til styret i Orkdal skolekorps: styret@orkdal-skolekorps.no